Ponents
Dr. Carlos Fernández de Larrea
El Dr. Fernández de Larrea és hematòleg. Lidera el grup de recerca sobre Mieloma, amiloïdosi, macroglobulinèmia i altres gammapaties a l’Hospital Clínic de Barcelona.
Carlos Fernández de Larrea va completar la formació en hematologia a l'Hospital Clínic de Barcelona. La seva tesi doctoral va ser guardonada amb el Premi Extraordinari de la Universitat de Barcelona (2012). Ha estat investigador al Centre d'Amiloïdosi de Pavia, l'Institut Nacional del Càncer a Bethesda, així com al Memorial Sloan Kettering Cancer Center a Nova York durant 18 mesos, treballant en cèl·lules CAR-T per al tractament del mieloma múltiple.
Actualment, és consultor del Servei d’Hematologia de l’Hospital Clínic, líder de grup de recerca de l’IDIBAPS i Professor Associat de la Universitat de Barcelona.
Participa activament en assaigs clínics per a mieloma múltiple i macroglobulinèmia.
Francisco Javier Iniesta Fajardo
Francisco Javier Iniesta és farmacèutic i expert en tecnologies digitals com la IA en el sector farmacèutic.
És el creador de Farmaceando, una comunitat de farmacèutics enfocada a professionals del sector amb l’objectiu d’ajudar a tots els farmacèutics compromesos amb la seva professió a adquirir habilitats tecnològiques en Intel·ligència Artificial. Executen estratègies totalment orientades a obtenir resultats reals, aprofitant al màxim les possibilitats que ofereix la IA.
La fusió de la salut amb la intel·ligència artificial ha estat un desafiament constant. Més enllà de la simple presència digital, el seu objectiu és utilitzar la IA de manera intel·ligent per atraure nous pacients i millorar l'experiència general a la farmàcia. Consideren que aquesta fusió no només potencia la presència en línia, sinó que també eleva la qualitat i l'eficiència dels serveis farmacèutics, portant-los a un nivell superior.
Joan Reventós
Joan Reventós és director de la Fundació Kalida.
Kálida neix amb l'objectiu d'acollir i acompanyar totes les persones amb càncer i el seu entorn, oferint suport pràctic, emocional i social en un espai acollidor i especialment dissenyat per transformar situacions d'angoixa i por davant del càncer en processos de creixent, confiança i seguretat. Aquest servei és totalment gratuït i obert per a qualsevol persona, i s'inspira en el model d'atenció psicosocial reconegut internacionalment de l'ONG escocesa Maggie's.
Per la seva part, Joan Reventós fa 20 anys que gestiona projectes en organitzacions solidàries com ONG’s, institucions benèfiques socials com ACNUR, Intermón Oxfam.